mandag 17. oktober 2011

Marlon Brando


Dette er en av de autografene jeg virkelig har ønsket meg veldig lenge - men siden den ofte er ekstrem dyr og vanskelig å få tak på i garantert ekte utgave.

Marlon Brando var en av moderne films virkelig store skuespillere. Han var den første rebell og James Dean var bare en kopi av Brando.

Filmen "En sporvogn til begjær" var både hans andre film og filmen som gav han sitt gjennombrudd. Den ble nominert til Oscar, og viste verden at Brando var en meget begavet skuespiller.

De fleste husker han nok helt sikkert best som Gudfaren i filmen med samme tittel, i tillegg til "Apokalypse nå". På 80 og 90 tallet dukket han opp i en del elendige filmer men med noen få unntak som i beste fall kan karakteriseres som helt greie.

Endelig dukket sjansen opp til å kjøpe en signert lapp som ikke kostet mere enn at man kunne tillate seg til å slå til. Det er en tidlig utgave av autografen, og er på en liten lapp som en gang har vært festet til et album. Planen med denne er å ramme den inn sammen med et bilde - kanskje får jeg tak i signerte lapper av Trevor Howard og Richard Harris også, så kan jeg ramme den inn sammen med et bilde av filmplakaten til en av hans virkelig store filmer - Mytteriet på Bounty.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar